Over ons

Parts & Accessories Traders (PAT) Europe BV is ruim 25 jaar actief op de Europese markt als importeur, exporteur en handelsbemiddelaar van met name auto-, aanhanger- en caravanaccessoires, camping- en vrijetijdsartikelen en brandveiligheidsprodukten.

Door eigen produktontwikkeling, produktie en produkt sourcing en daarnaast het ontwikkelen van privat label verpakkingsconcepten hebben wij een bijzondere positie verworven als internationaal opererende handelsonderneming.

PAT Europe fungeert als betrouwbare partner voor o.a. grossiers, fabrikanten, inkoopcombinaties, grootwinkelbedrijven en overige detailhandelsbedrijven.
We kunnen inmiddels verschillende multinationals tot onze klantenkring rekenen.

Daarbij heeft PAT Europe onder de naam ProPlus een met zorg samengesteld assortiment tot haar beschikking met de daarbij behorende winkelconcepten.

De kernwoorden snelheid, flexibiliteit, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Snelheid en flexibiliteit hebben betrekking op het accuraat inhaken op de wensen van haar afnemers en de aanpak van klantgerichte oplossingen, zoals sourcing, distributie en private labeling.
Service en kwaliteit staan voor een adequate orderafhandeling en het leveren van maatwerk volgens afspraak.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Oudkarspel, Nederland.
Daarnaast beschikken wij over een vestiging in Alkmaar, een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou.